Wie ben ik
Wat drijft je? Wat geeft je energie? Wat heb je nodig? Wat is je potentieel? Ik stimuleer je tot zelfreflectie en breng je weer in contact met wat jij echt belangrijk vindt, wie jij bent en wat jij wil doen. We gaan aan de slag met jouw sterktes.
loopbaanbegeleiding, perfectionisme, stress en burn-out, hoogbegaafdheid, intelligentie, jobcoach, loopbaancoach, begeleiding, outplacement, NLP, talenten
21522
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21522,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Wie ben ik

‘GEBETEN DOOR MENSEN’

Vanuit mijn passie voor mensen en hun talenten, begeleid ik je op een persoonlijke en warme manier. Wat drijft je? Wat geeft je energie? Wat heb je nodig? Wat is je potentieel? Ik stimuleer je tot zelfreflectie en breng je weer in contact met wat jij echt belangrijk vindt, wie jij bent en wat jij wil doen. We gaan aan de slag met jouw sterktes. Ik werk vanuit verbondenheid, respect en ik geloof rotsvast in jouw kracht.

Sensitief, doorvoelend en met een vleugje humor zet ik je op weg, zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

 

Loopbaan en hoogbegaafdheid zijn zowat de rode draad in mijn leven. Telkens komen ze weer op mijn pad. Ik kon niet anders dan me erin verdiepen en specialiseren. Mijn collega-coaches zeggen wel eens dat ik anders tegen mensen aankijk, breder en meer omvattend: een mens in totaliteit zien, lezen achter de lijnen en zien wat er echt speelt. Ik vind dat vanzelfsprekend. Maar dat is niet zo, dat weet ik ondertussen.

 

Ik krijg enorm veel energie als ik duizendpoten, multipotentials, hoogbegaafden, andersdenkenden, meerwaardezoekers of vreemde eenden over de vloer krijg. Pure mensen die willen en kunnen groeien en zichzelf beter willen leren kennen. Jij hebt het talent of een combinatie van talenten die deze wereld nodig heeft. Dat moet dringend afgestoft worden.

 

WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

 • Loopbaanbegeleiding
 • Begeleiding bij hoogbegaafdheid
 • Outplacement
 • Stress- en burn-outbegeleiding
 • Perfectionismecoaching
 • Gecertificeerd expert in de Hoogbegaafdheid (Hoogbloeier examen)
 • Opleiding Hoogbegaafdheid bij Exentra (Activate)
 • 20 jaar ervaring met hoogbegaafde volwassenen en jongeren, o.a. bij Bekina, een vereniging voor kinderen en jongeren die hoogbegaafd of uitzonderlijk getalenteerd zijn.
 • Partner van Ziezo en VDAB
 • Lid van de Vereniging gecertificeerde Perfectionisme Coaches volgens de OCP-methodiek
 • Lid van de Vereniging voor Erkende Stress en Burn-Outcoaches (VESB)
 • Gecertificeerd coach: NLP Master, OCP-coach (ontwikkelingsgericht Coachen van mensen met Perfectionisme), Stress & Burn-out coach, Loopbaancoach, Outplacementcoach, Enneagram, Disc-factor, Studiekeuze en beroepskeuze, conflictbegeleiding
 • Fotograaf
 • Vrijwilligerswerk is een constante in mijn leven: als student in een woonzorgcentrum en als scoutsleiding (7 jr), als volwassene in de ouderraad van de kleuterschool en de humaniora, in de prachtige historische Dodoenstuin in Schilde.
 • Moeder, partner, dochter, vriendin, (hobby-) keramist, coach en zo veel meer …

Neem nu contact op en sta weer zelf aan het stuur van jouw leven zodat jouw potentieel de volle ruimte krijgt!

Waarom ‘PeppermintCoaching’?

Mijn website moest een naam hebben en graag eentje die wat ‘bekt’. Ik hou niet van de platgetreden paden om zo maar je naam+coaching erachter. Ik schreef alle woorden op die bij mij passen. Sowieso allemaal trefwoorden die iets te maken hadden met de natuur. Want daar voel ik me het beste, het meest verbonden met mezelf. Mijn magische formule is ‘laten borrelen’ wat in mij opkomt, even laten rusten, wat bijsturen en dan op gevoel kiezen. Het werd ‘PeppermintCoaching’. Omdat het goed klinkt en omdat iedereen ‘munt’ kent. Maar vergis je niet, het is geneeskrachtig, veelzijdig in gebruik, er zijn veel verschillende soorten en specialiteiten, net zoals mensen. Vandaar.

 

Het logo kwam tot stand met grafisch vormgever Els Selleslach. Ik had een kleurenpalet in mijn hoofd en dat was het. Zij ging aan de slag met verf en penseel en daar kwam een prachtig logo uit dat het ‘borrelende en bruisende in een mens’ weergeeft, die steeds aanwezige oer-krachtbron die in ons aanwezig is. Geen concrete vorm, maar interpreteerbaar zoals jij wil. Waarin de tinten rood staan voor: je eigenheid is, jouw specialekes.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.